Tisdag

Usch det känns som jag håller på att bli sjuk eller nått.
När jag lämnade Jamie på dagis imorse satt det lappar uppe om att det går magsjuka nu igen :S

Hoppas vi inte får det =(

Efter att jag lämnat honom for jag på ICA för att köpa snus för det har jag inte haft sen i söndags!
rökte en cigarett igår annars har jag varit helt utan nikotin. In på ica lite snabbt och skulle handla. då har jag inga pengar på kortet. Jag har tagit fel på dag och jag får inte pengar förren imorgon!! aarrrgh! lite less blev jag då men what the hell.
inte så mycket att göra åt ju =/

Jag får se om jag hinner få resten av pengarna eller om det kommer gå åt skogen med allting.
Har massor med räkningar och skulder att betala den här månaden.

Nu ska jag vila för jag mår lite konstigt.

Här är lillgrisen för ett par dagar sedan. Han somnade på mig medans
vi lyssnade på Slipknot - Vermilion Pt. 2 ... stackarn var massa trött.



Peace Out

Helgens Bravader forts

Lördag

Vaknade av att telefonen ringde. klockan var tio. 4 timmar hade jag hunnit sova ungefär. skoj!
Det var iaf Anna, jag skulle egentligen ha träffat henne på lördag kväll men nu blev det inte så tyvärr =( iaf så var det bara upp och hoppa för jag skulle hinna städa innan jag skulle hämta Scrollan å grabbarna. Så full fart igång och städade sen blev jag less och for och hämtade Sandra ist. =) sen for vi hem till David och väckte honom sen iväg till Niklas. Blev lite mycket att åka men men.

Sen var vi hemma hos mig hela kvällen och hade jätte skoj. Mariah kom bort också och jag kan lova att då jävlar blev det livat! hehu!

Sen kom Patte och min brorsa och hämtade oss för att skjutsa in till stan. När vi väl kom in på krogen så satt nog inte jag och Scrollan still en enda sekund på hela kvällen. vi var överallt och dansade massor =) det var skoj!

I söndags var jag helt slut och bakis för en gångs skull. det roliga var att precis när jag skulle lägga mig i ett bad så plingade telefonen för en notering. Tvättid!!
DET var ingen höjdare =O usch.

just ja jag har så ont i benen att jag knappt kan röra mig ibland :P så som jag studdsade runt i lördags är det inte så konstigt kanske. haha.eller vad säger du gumman? =D

Här sitter grabbarna och nördar medans det var Hockey på tv tror ja. hehe


Här var lite senare, vette fan vad dom gör. Jag tror Davve skulle kolla
hur skelögd Scrollan var HAHA. Ser helt död ut båda två


Tack för en rolig helg alla mina söta =)

peace out

Helgens bravader

Fredag


Wow. den här helgen hade fan fart i sig kan jag lova. massa som har hänt :)

Det började i fredags när min kära bror ringde och frågade om jag ville följa med och guida honom på ikea (det går alltid fort när jag är med nämligen, jag vet alla genvägar och vet var det mesta finns att hitta) så han kom och hämtade mig strax efter att Jamie åkt till pappa sin.

full fräs bort till Birsta och in på ikea. frågade vad han skulle ha, kuddar och sängkläder. Mitt svar var ungefär "Okej, håll käften och följ bara efter mig" Problemet är att när jag väl är där inne så vill jag att det ska gå FORT så jag får komma därifrån igen så jag gick väldigt snabbt genom hela stället och fick flera gånger vänta in brorsan för han kunde inte hålla samma fart som mig (korta ben :P)

Sen när vi var klar med ikea så drog vi och käkade kinamat, Daniel bjöd som tack för sällskapet =)
När vi satt där och käkade så berättade han att han skulle på fest på kvällen hos en gammal bardomskompis till oss så jag frågade om han ville ha chaufför så kunde jag ställa upp. Och så blev det. Vi for hem och hämtade min bil, tankade den sen hem till brorsan så han fick hämta det han skulle ha med sig, han ringde Micke och Emelie och frågade om dom också ville ha skjuts så vi skulle hämta upp dom också. Jag hade smsat David också och sagt att jag skulle köra så om han ville ha skjuts var det bara att ringa och det gjorde han också, jag skulle hämta honom kl sju och köra honom till Mathias och Linnea.
När vi väl kom hem till Daniel så gick det ganska fort för honom att bli klar sen drog vi ner och skulle hämta upp Micke och Emelie (dom bor alldelens nedanför brorsan)

När vi kommer in så står Emelie i duschen och Micke springer omkring i mjukisbyxor och var inte ALLS klar för att åka, när han sa att han skulle hinna duscha efter Emelie OCH klippa håret innan vi kunde åka höll jag nästan på att svimma. Jag kunde känna stressen krypa över mig! till slut blev jag så trött på att vänta. Jag hade ju lovat att vara hos David till sju även så jag dumpade brorsan med Micke och for ut till Bergeforsen och hämtade honom. vi for därifrån ganska fort, iväg och tog ut pengar och sen köpa mat som han skulle ta med, ringde Scrollan när vi satt och väntade på maten och sa åt henne att komma till oss för jag skulle ha med henne hem sedan för hon jag och Niklas skulle se på film den kvällen.

Till slut hade jag fått iväg Davve dit han skulle och sen var det full fart tillbaka till Micke och Emelie för att hämta dom, det var skönt att ha med sig Scrollan som sällskap. När vi plockade upp dom satt Micke och Daniel bak med Sandra och Emelie satt och surrade med mig fram. Jag tycker lite synd om Sandra som hade brorsan surrandes i örat hela vägen in till stan hahaha!

När vi väl hade dumpat av dom så for vi och hämtade Niklas och sen raka vägen hem till mig för att se film.
Vi såg "Yes Man" och den var faktiskt bra, jag var inte så koncentrerad under filmen så jag missade nog massa. hehe. jag kunde inte sitta still. Vid två tiden ringde äntligen Davve och ville hem så han sa åt mig att ta med alla när jag hämtade honom så han fick träffa oss, Så vi for allihop och plockade upp honom. Naturligtvis skulle han ha mat innan vi for hem också. sen for vi och släppte av Niklas hemma, sen ut till Timrå och släppte av Sandra och slutligen hem med David till sig.

När det var klart var klockan 03:40 så jag smsade brorsan och sa att jag var på väg för att hämta honom. Väl där parkerade jag och försökte få tag på honom och till slut ringde han. Det hade blivit massa bråk å skit så jag frågade om jag skulle komma in ett tag så han kom ut och mötte mig så stod vi och rökte och snackade innan vi gick in för han behövde lugna sig lite. usch. det var inge skoj att se honom sån.
En vän till honom hade fått en riktig snétändning och flygit på honom så det var lite kaos när jag kom dit. Jag följde med in iaf och stannade tills alla var redo att åka hem. Jag lyckades få dom att inse att vi skulle åka efter ett tag och klockan hann bli 04:45 innan vi var på väg därifrån. Dumpade Micke och Emelie hemma hos dom för att sedan skjutsa hem en annan kille innan jag lämnade brorsan så det blev en extra sväng upp till östanå för att sedan åka hem till selånger med brorsan.. suck...

när jag ÄNTLIGEN kom hem hade klockan blivit 05:30 och jag somnade kl 06. Det var en slitsam kväll kan jag lova!!
Men trevlig =)

Trött människa

Fy fan alltså. jamie vaknade lika tidigt idag igen. Han kom och kröp ner i sängen med mig vid fem men kunde inte somna om ordentligt. Jag är jäääätte trött. =|

Idag var det meningen att vi skulle gå ut men det får vänta tills imorgon då alla kan och det inte är massa skit på varenda krog i hela stan. Idag ska Jamie åka till Lajo iaf, han åker vid tre nångång när han varit och tränat klart. Det ska bli skönt att få vara lite barnledig men jag vet inte vad jag ska hitta på haha, ikväll vette tusan vad som händer iaf. Jag tror jag ska åka till mamma med lite tvätt iaf för jag missade tvättstugan sist och jag har inte tid förren på söndag.

*gäsp!*

Idag är jag tråkig så nu skriver jag inget mer. Jag sparar det tills jag har något vettigt att säga istället ^^

And thats the truth!

Pojkar är fan dumma! punkt slut ^^

Har nyss skjutsat Jamie på dagis och allt gick bra. Igår när jag skulle hämta honom så fick vi våfflor =D jag visste inte att det var våffel-dagen eller va fan det nu heter. Glatt överaskad satte sig jag och Jamie och mummsade i oss våfflor med sylt och grädde som Christina gjorde åt oss ^^ alla andra var ute i solen så det var lungt och skönt inne, Felix satt och sov på soffan så jag gick in och såg till så han vaknade också så tog jag honom i famnen och gick ut till matsalen så han också skulle få lite våfflor.

Jamie fick FRISPEL kan jag säga. haha! "MIN mamma!!" och klättrade efter benen på mig. Ja ja det är som vanligt så =)
Men det var trevligt att vara där en stund iaf ...

När vi kom hem så kom kiki förbi och drack kaffe och surrade massa, det var trevlig =) var länge sedan nu så .. hon blev kvar medans vi åt middag sen när hon gått hem så började jag städa och plocka undan massa, så nu går det faktiskt att vara här hemma igen ^^ Fiiint.

Sen på kvällen kom Niklas bort och var här med mig sen anslöt sig Sandra å David till sällskapet också. Vi glodde på film och surrade massa, tror det blev mer surr än film iaf för mig. Jag hade svårt att sitta still igår desutom var filmen läskig, David skrämde upp mig!! så fort han blev rädd så blev jag också det.

Jag vet inte vad det blir resten av dagen men jag tror jag ska vila lite för Jamie tyckte det var en JÄTTE bra idé att vakna 05:30 idag!

I helgen hoppas jag att det blir till att umgås med vännerna och gå ut och ha skoj, jag behöver det!
Anna kommer hem i helgen också *skuttar runt av lycka* GUUUD vad jag saknar dig gumman! hoppas du kommer ha tid att ses en stund så vi får ta igen lite =)


(Spring-time my AAAAAASS)


Och med den fina "vår" bilden lämnar jag er nu =P

Peace Out!


Ny morgon. Nya funderingar

Jag har nyss skjutsat Jamie på dagis och han skulle fika med Gustav nu så han blev inte ledsen när jag gick *phu*
det var skönt. Det är inge roligt när han ska bli sådär ledsen.

Nu har jag precis suttit och skrivit en liten grej på en tjejs blogg, hon har en liten tävling där man kan vinna en jacka som hon designat och jag blev väldigt sugen på den. Den var väldigt fin och jag blev grymt imponerad av hennes talang och vad hon åstakommer vid sin ringa ålder. Men i alla fall så skulle man skicka en liten kommentar och berätta varför just jag förtjänade jackan och när jag satt där och skrev så fick jag skrivkramp. inte för att jag inte hade något att säga men för att jag inte är den typen av person som kan sitta och höja mig själv till skyarna bara för en tävlings skull. Men trotts det skrev jag en snutt och jag hoppas hon läser det, Jackan har jag nog ingen chans på men jag hoppas endå att hon uppmärksammar det jag sa och att jag får henne att stanna till..

När jag hade skrivit klart och skickat så började jag fundera lite över mig själv och hur mitt liv ser ut just nu, och jag insåg ett par saker

Min familj är helt underbar. Knasig. udda och helt jävla störda men endå :D

Min mamma är en av mina bästa vänner, jag pratar med henne om det mesta och vi har alltid roligt när vi gör saker tillsammans. Jag är lyckligt lottad som har henne, att hon ställer upp för mig och hjälper till så mycket som hon gör

Min storebror är den bästa storebror man kan ha. trotts att vi kommer i luven på varandra ibland så är vi allid vänner och har allid massa dumma saker för oss när vi är tillsammans =P vi har dåligt inflytande på varandra. Han är snäll och omtänksam och jag är väldigt tacksam och stolt att ha honom som bror..

Min pappa är min idol. han är otroligt rolig och jag älskar att umgås med honom. Han har arbetat hårt hela sitt liv och jag har märkt att jag letar efter dom egenskaper han har i karlar jag träffar. Jag ser upp till honom och jag gör allt jag kan för att göra honom stolt. *pappas flicka*


Det är lustigt när man inser vad det är man har egentligen. Jag är i grund och botten en väldigt negativ person när det gäller mig själv, men på något sätt gäller det att rycka upp huvet ur sanden för att kunna se vad som finns rakt framför en. även om det är svårt ibland.


usch nu svammlar jag bara så nu ska jag lägga mig och vila en liten stund ist, =) får se om jag får någon ordning på tankarna också.

Återkommer senare för vidare förklaringar :P


Den här bilden tog jag igår på min lilla sömntuta. Skönt att sova mammas säng ^^




Peace out


Dagen Avslutad

Då var middagen avklarad.
Barnet badat och nerstoppad i min säng.
Disken bortplockad
Och arslet planterat i soffan. *tummen upp*

Idag när jag hade hämtar Jamie från dagis och var på väg för att möta mamma för en fika så pratade vi om dagis och gud vet allt som den lilla människan surrade om. helt plötsligt kröp dom vackraste orden ur den där söta lilla munnen. Det han sa var:

"Mamma vacker!"

Naaaaaw snacka om att få sin mamma att smälta! den lilla charmören. Blev paff över hans ordval för det första sen hans ansiktsuttryck när han sa det, han menade det verkligen. Det märks helt klart att han är hälften Chillenare iaf ^^ den där charmen är farlig det har jag fått erfara. Jamie kommer bli en riktig tjej tjusare när han blir äldre det är jag helt övertygad om.

För en tid sedan satt jag i ett väntrum på sjukhuset, ni vet ett sånt där trist grått rum som man får omedelbar ångest av? den typen av väntrum. Och när jag satt där och snällt väntade på att klockan skulle bli tre och min tur skulle komma så bläddrade jag igenom en massa tidningar i brist på annat att göra. Och när jag satt där med musiken från min telefon vrålandes i hörlurarna så blädrade jag förbi en sida där en ung grabb skickat in ett bidrag (det var någon sån där ungdomstidning typ "Glöd" eller vad den heter) och jag fastnade med blicken på rubriken som löd: "Tonåringar är inga sexgudar"

Jag började sakta läsa texten ungefär ett A4 långt och ju mer jag läste destumer fastnade jag i texten, ju mer jag läste destumer koncentrerad blev jag på själva inehållet och hans sätt att utrycka sig på, jag tog ur ena hörsnäckan ur örat för att musiken inte skulle störa och en stund senare tog jag ur den andra.

Själva texten var kanske inte så intressant men sättet han skrev det på och med den insikten som han verkade ha slog mig verkligen. Så här skrev han.

"Tonåringar är inga sexgudar."

"Jag ogillar sex starkt. Att säga att jag hatar sex känns överdrivet, eftersom det i grund och botten är jävligt skönt. Vad jag dock ogillar med sex är vad det har blivit bland tonåringar. Självklart kan jag tvångsmata er nu med ett kilo dagsfärska moralkakor med hjälp av en tratt om hur dagens samhälla är utseende/sexfixerat, men det är en diskussion så uttjatad att jag får ångest just nu eftersom jag nämner det.

Anyhoo. Hur vågar jag ens att någonting som är så coolt, så viktigt bland tonåringar som sex är en av de många saker jag ogillar tillsammans med Per Gessle och Let´s dance? Jo, där har vi svaret. Eftersom det ska vara så viktigt.

Vi har alla sett på svenska ungdomsfilmer och ångrat oss efteråt, men i dessa filmer, ifall ni har märkt de, så är det obligatoriskt med någon kille som ljuger om sin oskuld. Kliché, måhända, men det händer. Klart att man inte blir utskrattad om man nämner att man är svenne, men klart som fan att man får någon slags form av utfrysning eller annan form av bestraffning för det. I alla fall om man är kille.

För det ligger ju någonting töntigt i ordet oskuld. Som om själva ordet är synonymt med ung och oerfaren. Pojkar är oskulder, de andra är män. Punkt slut. Men innan jag fortsätter att slänga kängor på dagens manliga ideal vill jag gräva djupare i själva sexet.

Ingen kille i min ålder är en sexgud. Jag bryr mig inte om galna historier om killar som tagit tjejers oskuld i ett bagageutrymme på en buss medan den åkte på E4:an mot Göteborg (Apologize, Koffe) Sex suger i vår ålder.

1. Man kommer för tidigt.
2. Man får inte upp den.
3. Man får inte på kondomen.
4. Man får inte in den.
5. Man vet inte vad man gör.

Men värst av allt: Hon kommer inte. För om det är en sak alla borde veta är det att en bra sexpartner ser till att ens andra hälft har det lika skönt som en själv. Annars kan man skita i ens framtida sexliv och helt enkelt köpa en Barbara-docka.
Jag pratade nyligen med en tjejkompis som hade haft sex samanlagt fyra gånger och aldrig fått orgasm. När jag ställde frågan "Men har du fejkat någon gång" och hon svarade "nej så undrade jag hur skadat killens ego hade blivit den dagen. Att inte ens ha blivit lurad av sin flickvän i sängen, utan helt enkelt inse att han inte lyckades, är en av livets alla besvikelser. Vilket leder mig till en avgörande faktor för just sex under tonåren: Det manliga egot.

Om du har läst paragraferna har du insett följande: Tonåringar är inga sexgudar. De gånger majoriteten av killar har sex så tar deras ego en pungspark från helvetet. Men vad de däremot förlorar i sängen. tar det igen sen hos sina killkompisar genom att berätta om "tajta fittor" och "fasta bröst".En rätt så intressant process. De offrar lite för att sedan vinna tillbaka mer. Som om de vore riktigt duktiga pokerspelare.

Jag skrev aldrig att jag hatar sex. Vill ni veta varför? Eftersom sex är skönt. Riktigt jävla skönt. Men när man ser sex som ett sätt att förbättra sitt ego så behöver man tänka om. Sex är någonting kul, eller ska vara kul, någonting spontant. En intim stund man spenderar med ens andra hälft genom att upptäcka varandra. Och det är där vi har svaret. I tonåren borde det inte heta sexliv. Det borde heta experimentliv. En stund då man utforskar och experimenterar. För att sedan få erfarenhet som man kan ta med i vuxenlivet, då man verkligen börjar ha sex. Så gå inte in ett sovrum idag för att ha sex. Gå in i ett sovrum för att experimentera. Så länge ni har kondom."


Helt otroligt bra skrivet tycker jag! Sex är sådant ämne som man aldrig kommer få slut på åsikter om. och grabbens sätt att skriva på imponerade verkligen på mig!


Underlig Morgon

Vaknade ungefär 10:40 och tittade på telefonen. ett missat samtal.. från Lajo. sen vet jag inte om han ringde upp eller om jag ringde för jag var så nyvaken så jag visste knappt vad jag hette hehe. Var berädd på att det skulle bli nå tjaffs eller liknande men han var på bra humör och glad. Han ville planera hur vi skulle göra med dagarna så jag ska kunna ha helgen barnledig den här helgen. Jag har haft Jamie två helger irad så det kändes som att det var dags för mig att få lite fritid. Inte för att jag klagar över att ha honom. inte alls. men iom att alla jobbar och går i skolan på veckorna så blir det lite svårt att umgås med vännerna ordentligt.

iallafall så la vi upp dagarna så att jag har jamie tills på Fredag så hämtar Lajo honom då. före eller efter han har sovit vet jag inte än. Sen fortsatte vi att prata en massa och det kändes riktigt skumt. blev ledsen där ett tag för att allt kändess så underligt.

Men det var skönt att vi kunde prata som vanligt igen iaf. Känns bra att vi kan vara vänner för jamies skull åtmindstone.
även om det är svårt ibland.

Jag har varit och hämtat jamie på dagis nu iaf sen for vi och handlade lite snabbt sen iväg och fikade med mamma. kom hem för en liten stund sedan och nu sitter han och ser på Det levande slottet =) mycket bra filmsmak han har pojken ^^ med tanke på att det är MIN film egentligen hehe.

Ska väl göra lite middag till oss sen och efter det blir det nog bara mys i soffan och lite lek sen sova. skriver kanske mera sedan när han har somnat för kvällen.

Föresten

TACK Anna för den jätte fina designen av min blogg! Den blev såååå bra nu =DD

Ännu en dag förbi

Shit vad trött jag börjar bli nu känner jag. Klockan är 02:30 och här sitter jag och grejar på! hehu!
Vi var hos David ikväll och umgicks med han och Mathias, vi såg en film som heter Martyrs som är en fransk film. Riktigt jävla mysko och underlig film. Den började bra med lite läskiga scener och lite lik Hostel men sen barkade det bara åt helvete osså blev den bara smärre och konstigare för varje minut som gick..

vet inte hur lång den var men det kändes som att vi kollade på den i 4 timmar eller nått. Seriöst Anki vart fan hittar ni såna där filmer? Behöver ni filmtips så fråga mig ist så slipper ni kolla på skit =P saken är den att även om jag vet att en film kommer vara dålig så måste jag se den =D Och jag är inte sån som stänger av mitt i en film för att jag blir uttråkad. Har jag böjar se skiten ska jag fan se klart också!

Nu har jag suttit och lagt in lite bilder från telefonen som jag tagit idag. Blev helt förskräckt imorse när jag klev upp och insåg att det hade snöat inatt och att mer var på väg. Jag menar.. ska det inte bli VÅR nu?!?

Kan ni se vad felet med den här bilden är?

Kanske att det är äcklig kall jävla SNÖ istället för bar mark och gräs under mina fötter!?!??!

Som sagt. jag har hellre grönska på mina nya fina vita skor än skitig snö-slask! *arrgh*
Det får räcka med vinter nu.. jag har redan börjat använda min sommar jacka och fan ta mig om jag ska plocka fram vinterjackan igen! jag vägrar! då är jag hellre dumtjurig och fryser istället =D

Nej nu har jag gnällt klart för idag. sparar resten tills imorgon ^^

Peace Out

Lika roligt varje morgon.

Det är alltid lika härligt när man vaknar med ont i nacken och huvudvärk =/ fy fan..
Ska ringa sjukgymnasten igen snart och sen ska jag börja simma också för jag tror hela min kropp skulle uppskatta det.

Iallafall.
Igår efter att jag pratat klart med Martin (jävla tok :P) så for jag och tankade bilen och brummade bort till grabbarna i bergeforsen, fick stanna i sörberge först och köpa cola åt dom (ovanligt) först annars hade dom nog halshuggit mig. hehe. Mojjan satt hemma och pluggade så jag skulle åka och hämta henne sen vid nio tiden. När jag kom ut till grabbarna så satt David och spelade saints row och Niklas kollade på nå skit på datorn som vanligt :P .. så jag satte mig snällt på sidan och glodde medans davve skrek och var förbannad på sitt lilla tv-spel. pojkar.

Sen började vi se "Teeth" men jag hann inte se så mycket innan Scrollan ringde så då for jag och hämtade henne direkt.
När vi kom tillbaka la sig David med Sandra och hjälpte henne plugga medans jag och Niklas började se Changeling (eller som Niklas så fint uttalade det.. "tjingeling" HAHA) Den var rätt okej. lång och jävlig bara och lite seg imellanåt men bra skådisar och så. vette fan alltså jag var så okoncentrerad när jag såg den för alla bara surrade och desutom började jag bråka med Niklas om chipsen... snåla tjåkis....^^

Men den var helt klart bättre än Teeth iaf som för det första är en riktig B-film och för det andra är det en klassiskt helylle "har-du-sex-före-äktenskap-så-dör-du" rulle som är tänkt att skrämma skiten ur tonåringar och få dom att låta bli att knulla runt... finns bättre sätt att sända det budskapet än en film som handlar om en tjej som har ett monster i puppan som biter av allt som kommer nära =P. Den är mest dum och skrattretande den filmen. se den på egen riskt! Det är bara slöseri med tid att se den.

Jag skulle ha lagt upp trailers på filmerna om jag bara hade kunnat. men men. =)

Idag ska jag nog åka till mamma en sväng så jag slipper sitta här ensam. Blir så tyst och tråkigt att vara hemma utan Jamie, så så fort jag är barnledig försöker jag ha saker att göra för att inte behöva sitta hemma och tråka. Pratade med Scrollan nyss också. Hon har gjort tentan idag och blev klar ganska fort, hoppas det gick bra för henne så hon slipper omtenta!

Nä nu orkar jag inte skriva mera =) Hoppas alla har en riktigt fin dag!

Peace out

Nya fina ^^

Jag vill ha sommar nuuu! har hellre grönska på skorna än snö-slask =P
Vill ha sommar NUUUU! Jag har hellre grönska på skorna än snö-slask!

Wow. då var man igång då!

Nu jädrar blir det liv i luckan :D Mojjan var snäll nog och hjälpa mig att skaffa den här bloggen.
Tack gumman!

Oj. nu fick jag skrivkramp också. äsh då.

Idag har det inte hänt så mycket än så länge iaf. Men en sak är säker.. det är DUMT att råka somna om när man har en treåring i huset. vaknade imorse av ett oväsen och när jag kommer in i vardagsrummet ligger det småbitar av ALLA kritor över heeeeela golvet + smulor av mina torkade blommor. Fint där Jamie (tack för kritorna Sandra, jag hatar dom =P) så jag sa åt jamie att plocka upp dom annars skulle jag dammsuga upp dom... tjurig som han är så vägrade han så det var bara fram med dammsugaren och sätta igång, han skrek och gormade natuurligtvis
-suck-

Jag dammsugade inte upp alla kritor men alla småbitar fick iaf ge sig iväg. Just nu ligger han och sover och ska åka till Lajo i eftermidda, då ska jag åka upp till mamma tror ja och fixa lite med räkningarna och sånt så det blir gjort.

Så.. det var de första inlägget från mig men när jag lärt mig hur allt det här funkar så kommer det komma lite bilder osv.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0