Bränd

Tänka sig att en hel helg med sol och bad utomhus inte gjorde nått för mig, sen kommer man hem och jobbar en dag så bränner man sig. hehe typiskt. Lite röd på axlarna men det gör inte ont, är bara varm.

Nu har Jamie kommit hem igen -yay!-
Jag låg ju dödsjuk hela midsommar helgen så jamie fick vara med mormor då, sen fick han utslag över heeeeela kroppen som såg ut som vattkoppor från helvetet men han har ju redan haft det så .. dont know. Läkarna vet inte heller vad det var för prickar. Det ser iaf bättre ut nu och han är frisk annars vilket är skönt, jag är fortfarande lite snorig men det går att leva med. Idag efter jobbet var vi och badade i poolen hos mamma, skönt att kyla ner sig efter en varm och jobbig dag.

Just nu ligger jag på sängen och är trött och jamie sitter här i sin lilla fotölj och ser på film, snart läggdags för oss båda tror ja för jag känner mig lite stirrig.

Just ja, jag har tappat BÅDE mitt körkort och bankomatkort idag, ingen aning om vart dom tagit vägen nånstans :( måste kolla på jobbet imorgon men äre så att jag tappat dom ute under dagen så är det nog bara att glömma att få tillbaka dom. skit skit skit. hoppas att jag bara varit klantig och lagt dom nånstans.

jaja nu blir det att fixa lite här hemma sen SOOOOOOOOOOOOOOVA



Peace Out!


Uscha!

Jag hatar att vara sjuk! Jag skyller allt på L för han har smittat Jamie som sedan smittat mig! Nu är vi hemma och sjuk båda två :( Igår fick vi åka på akuten med Jamie för han hade så svårt att andas och när en tvååring SJÄLV sitter och säger "det är inge bra nu :(" blir man skraj. Efter många om och men så fick han inhalera massa fina saker som gjorde att det lättade, inte en sekund för tidigt var de.

L var förbi förut och gosade lite på Jamie och det blev han glad för. Sen kom Niklas och David också en sväng, Niklas brände ut massa filmer å sånt så jag har något att göra nu när vi ligger hemma och snorar. Twiilight. Madagaskar, Horton, Fredag den 13.e och sen lite American dad och top gear =P

Imorgon vette tusan vad som händer, beroende på hur vi mår kanske vi hakar på mamma å tobbe och grillar lite... men vi får se. Undra vad alla andra ska göra.

Usch va jag mår pyton, nu ska jag slänga mig i sängen och glo på nått skoj.


Peace Out

Shuffle Vs. Jumpstyle

Shuffle
 




Jump

Humor =P

Några favoriter
 





Musik

 




 





Musik


Musik Musik Musik!

Har hittat lite ny musik. nytt för mig men kanske inte nytt för er. kärlek är det iaf.




RSS 2.0