skit dag.

Japp. kort och gott. så var det med det

Spruta idag!

Inte för mig men för skrotungen, i och med att han har astma (som mig, mormor, farfar och pappa :S) så är det lika bra han får den. Men jag känner mig endå lite kluven inför det, Jag vill inte att han ska få nå läskiga biverkningar :| Men jag hoppas det ska gå bra. Hämtar honom från dagis 12:30 och ska sen åka till läkarstationen.


Nu har jag äntligen fått tillbaka lilla datorn ^^ Mamma hade ju med sig den till Kanada för den är liten och smidig (desutom är det ju trotts allt HENNES dator, även om jag lånar den på obestämd framtid :P) Men så har hon haft båda datorerna för att lägga över alla bilder och sånt som hon hade på denna. Men nu är det tillbaka hemma hos mig och jag kan åter igen nöööööta!

Min lilla kusin Nelly gjorde illa sig på dagis för några dagar sedan, klämde fingrarna så illa så hon fick operera. Jag och mamma var och hälsade på häromdan för att se hur hon mådde och jag kan säga att det var inge fel på henne :P och hon visade stolt upp sitt bandage ^^ (sen att hon var fullproppad med alvedon kanske förklarar hennes goda humör och sin sprallighet :D) Skönt att veta att hon mår bra iaf, Inge roligt när dom små gör illa sig. huuua!

Nu ska jag försöka få liv i mig själv innan jag ska hämta jamie sen. Wish me luck!

Peace Out

Whio!



Ikväll har jag och smurfen sett på tarzan ^^ jag har måste få in honom på klassiska Disney filmer och inte den skiten han ser på :P som vanligt vände han ryggen åt mig och somnade, så jag fick se klart den själv hehe



Imorse var mamma inloggad på på msn det var skoj att få prata med henne,saknar henne så! klockan var endå tolv på natten hos dom, vi slog igång kameran så vi pratade där över och jamie tyckte det var skoj att se mormor där :D dom rävarna har varit över till Seattle och ätit middag som tydligen skulle ha varit sviiiindyr, inte så konstigt med tanke på utsikten kanske ;)




bah! orättvist men endå så jävla häftigt, så glad för hennes skull :)

Nu ska jag fortsätta se Shanghai Nights på tv sen sova

peace out!


Förbannat också

Blir så besviken och arg på samma gång vilket resulterar i att jag blir ledsen. Jävla skit! tusen saker rusar genom huvet på mig nu och allt är bara crap. Varför ska jag alltid hamna i samma utsatta situation.
 (!!!!!!!!!!!!!!)

Jag ger upp. säger det varje gång men men.. säger det väl igen bara.


Fredags mys!

Sitter och kollar på Idol och lillfisen ligger här i soffan brevid mig med täcke och kudde och myser ^^
Ikväll får idolerna sjunga sina absoluta favorit låtar och jag började själv fundera över mina. Om jag skulle lista mina ABSOLUTA favoriter skulle listan nog hamna på en 80 st :P ska nog börja lista några här framöver, bara på skoj.. Men iaf när jag satt här och funderade så började jag sjunga på Cher - If I could turn back time och Jamie låg då med huvet i mitt knä och lyssnade koncentrerat på mig..och när jag sjungit klart tittade han upp på mig och sa "mamma, sjung en gång till" ;D tur det är någon som tål att höra när jag sjunger för annars brukar jag försöka skona min omgivning från skönsång haha!

Idag har vi haft en riktigt bra dag faktiskt :) var lite nervös över att ha jamie hemma hela dagen och vad jag skulle kunna hitta på för skoj åt honom. men vi har målat och pysslat lite sen har vi varit till tant Emelie och ätit pizza och busat med He-man hennes fetas till hund! han är snäll till tusen men stor och bufflig, men det gick bra och Jamie sa i bilen på väg hem att han tycker He-man är en rolig hund (haha)

På söndag är det fars-dag.. jag ska nog hjälpa Jamie göra en fin täckning som han kan ge till sin pappa då =) jag har ju massa roliga saxar och sånt som jag använder när jag gör såna där fotoalbum så vi ska nog kunna klippa och klistra ihop något som kommer slå lilla pappa med häpnad :D

(nu gav smurfen upp och somnade i soffan, hehe)

Jag ska återgå till tv.n en stund och sen försöka se en film eller nått. bara skräp på tv idag =/


Peace out!

Helt vanlig tisdag

Idag har det verkligen varit en helt vanlig tisdag, Jamie vaknade kl 6 och efter lite bråk oss imellan fick jag krypa upp hos mig hehe. så vi fick sova en timme till vilket var otroligt skönt. när han sedan vaknade och klev upp kände jag mig ovanligt pigg.. otroligt SKÖN känsla!! sen att jag somnade om efter att jag lämnat Jamie på dagis är en annan sak. ^^

Det känns otroligt slött att inte ha något att göra på dagarna, vill verkligen inte bara gå hemma å drälla! förhoppningsvis hittar jag något nytt att fördriva tiden med på dagarna om inte allt för länge. hoppas hoppas hoppas.

Den här veckan är min kära mor i Kanada med karln sin och jobbet, Jag fick ett sms imorse där det stod att dom nyss hade checkat in på hotellet och skulle då sova eftersom hon hade varit vaken ett helt dygn! snacka om att jag INTE skulle orka det! :O så imorse 07:44 var klockan 22:30 hos dom... men jag hoppas hon har roligt iaf trotts den enormt långa resan =)

Imorgon har jag ännu en dag av absolut ingenting att göra :S förutom att jag måste kliva upp kl SEX!!!!! bara för att tvätta då det är helt jävla omöjligt att få tag på en tvättid här, suck. Sen ska jag ringa bvc imorgon också för att fråga lite om influensasprutan.. ska man. ska man inte .. jävla skit säger jag men va fan, tänk OM jamie skulle bli sjuk då :S

Nu blir det att fortsätta se film med smurfen.

RSS 2.0