Slö dag minst sagt

Min dag idag har nog mest bestått av att sova. vet inte vilken tid vi vaknade och klev upp men det blev direkt till soffan iaf med varsin dator ungefär. Sen fick jag ta mina mediciner och tradolan för att kunna äta sen somnade jag i soffan och sov till nyss. Sandra somnade också och sov här i soffan brevid mig också :P gick inte så bra för oss att se filmen vi skulle se hehe.

Nyss ringde Davve och hade tråkigt så han skulle nog köpa med sig en dricka och komma bort hit till oss och umgås.

Peace Out

Uppdatering

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har inte kommit ihåg att skriva.
Största nyheten just nu: Mojjan är hemma!!! så jävla najs att ha henne hemma igen =) Hon har bott här sen hon kom hem i Torsdags och hon får stanna precis hur länge hon vill :) Vi har mest chillat och umgåtts.

Jag mår ju inte direkt tipp topp just nu .. fick åka in akut till tandläkarn imorse och hon konstaterade att jag fått en infektion i visdomstanden så nu blir det penicillin och tradolan för fullt. utan tradolan kan jag knappt öppna munnen =(

Hoppas att det lägger sig snart för jag pallar inte ha ont i käften.

Uuuhhhää

Vaknade runt 8 (som vanligt vet inte min kropp vad sovmorgon innebär!) men jag surade och låg kvar till typ nio nått sen klev jag upp och gjorde frukost. Limpmackor med skinka, två kiwi och ett glas med c-vitamin å järn bryck. sån där brus.

Känner att kiwi inte är så bra för mig att äta, kliar lite överallt nu :P men jag behöver c-vitamin så det får gå endå. Min mage är arg som vanligt för att jag åt så nu mår jag bara allmänt illa, sucki sucki!

Igår pratade jag typ tusen gånger i telefon med söta S som jag saknat sååå! så skönt att vi pratar igen efter allt som hände i sommras. Snart lämnar hon Skåne och kommer hem till Norrland igen och då ska jag räva bort henne och umgås som vi gjorde förr ^^ Skönt att ha en tjejkompis att prata med igen.

Snart kommer nog mamma hem med Jamie. det var egentligen meningen att vi skulle på Tildes dop idag men det går inte då vi är förkylda :( så mamma kommer hem med honom hit och sen tror jag att hon ska hämta han en stund igen på eftermiddan.

Nu blev jag tröttis igen, uäh! Kom igen kroppen!

Peace Out


Sjuk

Fortfarande sjuk. Det suger! tog en djupt andetag och tog mig till ICA med mamma och Jamie för att handla sen hem och däcka. uuuuääääähhhh!!!!

Som det ser ut nu och som jag känner mig kommer jag inte kunna jobba till veckan, även om jag får tillbaka lite ork så är det nog ingen höjdare att vara där då vi har mycket folk i omlopp hela tiden och jag tror inte gästerna uppskattar att jag går runt och hostar å snorar hela tiden =P Jag vill ju inte smitta någon liksom.

Nu har jag iaf fått i mig lite mat och sitter och tittar på Stockholm - Arlanda som jag verkligen diggar.
efter det ska jag försöka stöka undan lite av jamies leksaker som ligger överallt här i vardagsrummet, måste kliva över dom hela tiden och det är ingen höjdare. sen BADA och slänga mig i soffan igen och inte röra mig så mycket. Såg iaf att det går lite filmer ikväll så det var ju bra... har så tråkigt.
Hoppas det inte blir nån svininfluensa av det här nu bara :S verkar ju som att E fått de, alla symptom tyder på det iaf. :S scary

Kom igen kroppen!


Peace Out!

Tragiskt.

Jag fann en blogg förut där en tjej skriver om sitt liv som anorektiker, helt sjukt vilka ideér hon verkar ha alltså. orkar inte gå in mer på det men man blir fan rädd när man läser. allt står inte rätt till med den bruden det är ett som är säkert iaf. Wierd att man kan ha den typen av sjukdom.
 
i övrigt har jag mest sovit idag, sjuk nu igen dårååååå. lämnade smurfen på dagis sen hem och sov nån timme för att orka. När jag vaknade så klev jag upp och drog på mig lite kläder sen for jag och hämtade jamie och ner till stan för lite ärenden, min nya glasögon gör jätte ont bakom örat så dom fick fixa till det lite snabbt .. sen blev det mat med mor och jamie sen följde jamie med mamma hem så jag kunde åka hem och lägga mig igen.. var in lite snabbt och hyrde en film också The proposal med Sandra Bullock så den ska jag se sen när jamie somnat, han kommer väl hem om en timme ungefär.

Imorgon ska han åka iväg till mamma igen efter lunch så jag får tid att kurera mig. suger verkligen att vara sjuk då jag blir så väldigt orkeslös för minsta lilla... har ju knappt nått jävla imunförsvar längre verkar det som. Störigt!

Så imorgon blir det nog tvärlungt och ligga stilla och försöka sova bort sjukis äcklet jag har. Är lite orolig att det ska bli nån baconsnuva av den här förkylningen men än så länge verkar det lungt. ingen märkvärdig feber och bara lite hosta. Hoppas hoppas hoppas jag är frisk tills nästa vecka eftersom jag måste jobba.

Får se hur det blir till nästa helg om det blir så att man far iväg eller inte. återstår att se. vill gärna vara frisk tills de också naturligvis.

Jag säger som M .. Kom igen kroppen! ^^

Peace Out!

RSS 2.0